energiek
energiek
Projectaanpak

Wij kiezen voor onze opdrachten altijd een projectmatige aanpak. Afhankelijk van de ervaring van de opdrachtgever met domotica-installaties en van het karakter van de opdracht, kunnen we de leiding nemen of gaan we juist ondersteunend te werk. Kleine verbouwingen zoals een multimediakamer,
maar ook grote nieuw- en verbouwprojecten zijn mogelijk waarbij Energiek de inrichting van het systeem en gebouwgebonden installaties voor haar rekening neemt.
Ontwerp

Energiek Intelligente Gebouwtechniek bespreekt samen met u,
uw architect, bouwkundig aannemer of installateur, welke functies u wenst. Toekomstige uitbreidingsplannen worden met u besproken en in kaart gebracht.

Gezamenlijk bepalen wij welke installaties worden opgenomen en of deze aan elkaar worden gekoppeld.
Uitvoering

Het resultaat van de ontwerpfase is een compact werkpakket waarmee uw installateur de installatie kan voorbereiden. Na aanleg van de installatie monteert Energiek de apparatuur en stelt de complete installatie in bedrijf.
Bediening op afstand

Na afronding van uw domotica-installatie krijgt u toegang tot een beveiligde website van uw huisbesturing. Hier heeft u de mogelijkheid op afstand informatie uit te lezen en het systeem te bedienen.Flexicontrol systeem

Met het integreren van een Flexicontrol systeem in uw woonhuis kunt u via het touchscreen of zelfs uw mobiele telefoon ‘opdrachten geven’ aan uw verlichtings-, verwarmings-, of beveiligingsinstallatie.
Met een Flexicontrol module maakt u communicatie tussen KNX en alle andere domotica-standaarden mogelijk.